Eilen lähdettiin lasten kanssa kisaamaan Hyvinkäälle Batin kisoihin. Muita PORSKilaisia ei ollutkaan tällä kertaa mukana ja siksi tytöt lähtivät avustajiksi. Kisaamassa tällä kertaa olivat kummatkin, Tinka ja Taika.

Taika aloitti ensin. Saviojan Annen radat olivat tutun kimurantteja, mutta selkeitä. Ensimmäinen rata meni hienosti, tosin keppejen viimeinen keppi jäi suorittamatta ja siitä viitonen. Kuutossija kumminkin hyvällä radalla. Kontaktit, keinu ja jopa rengas menivät hienosti. Toinen rata olikin sitten jo ihan toista. Taika kuumui niin, että kaksi rimaa tippui ja putkelta kepeille mentiin ilman jarruja suoraan kolmannelle kepille. Hyllyhän siitä tuli. Mutta hyvillä mielin silti.

Sitten olikin Tinkan vuoro. Neidistä en tiennyt yhtään miten se tänään menisi. Juoksujen jälkeen neiti luuli odottavansa pentuja ja neljän viikon tauko tuntui todella pitkältä. Keskiviikon ensimmäisissä treeneissä tuntui, että Tinka oli todella hidas, tosin se saattoi näin jälkeenpäin vain tuntua siltä, sillä treenasin nopean Taikan kanssa kolme kertaa viikossa.

Rata oli selkeä, vain alun putkeenvienti ja puomin kontakti arveluttivat. Ja se vauhti. Tästä syystä Julia otti Tinkan ennen starttia hetsattavaksi niin, että neiti haukkui koko lähdön, niin innoissaan se oli. Ja kovaa mentiin. Ja onneksi virheittä. Maaliin tullessa tunne oli hieno. Tarkistus vielä että varmasti alitimme ihanneajan, vähän yli kahdella sekunnilla. Huh. Liukkaasta matosta huolimatta. Tinka selvästi varoi menoaan kepeillä, koska matto oli niin erilainen mihin se oli tottunut. Kakkossija, serti ja luokkanousu kolmosiin. Jiihaa:). Nyt sitten keräämään seuraavaksi SM-kisoihin oikeuttavia nollia.