Hoh hoijakkaa, kyllä odottavan aika on pitkä! Tytöt raksittavat päiviä kalenterista ja minä kiireellä koitan saada johtoja piilotettua ja miettiä minne kaikki vaaralliset tavarat laitettaisiin pennulta piiloon. Yläkerran porttikin pitäisi kaivaa jostain varaston kätköistä esiin ja pentuleluja käydä ostostamassa.

Juuri tultiin Tinkan kanssa iltalenkiltä ja kaikki koirakaverien omistajat, jotka tulivat vastaan, ihmettelivät mikä pennun nimeksi tulee. Kääk, kyllä on vaikeaa! Nyt taitaa olla ykkösvaihtoehtona Taika, se kun rimmaa hyvin Tinkan kanssa ja on muutenkin aikasta harvinainen. Tuiskuakin ehdoteltiin, mutta tytöt eivät sitä hyväksy(Antti Tuisku...hmmm). taitaa siitä Taika tulla, kun ei parempaakaan ole tullut vielä eteen. Katsotaan..

Tänään olen epätoivon vimmalla täyttänyt opiskelupäiväkirjaa agilityohjaajakursseille, palautetyön jättöpäivä olisi ollut huomenna, joten hyvä että muistin sen tänään. Huomisilta meneekin agilityn merkeissä, kivaa päästä taas juoksemaan. Tiistaisin olisi Liikuntamyllyssä juoksureenit pelkille ohjaajille, täytyy koittaa päästä niihinkin mukaan. Keuhkot huutaa hoosiannaa tupakanpolton takia, mutta kyllä sekin jonain päivänä varmasti jää. Kunhan nyt saisin ensin itseäni niskasta kiinni! Nyt ei millään jaksa;).

Tontin hakuaika lähestyy myös, joulukuun alusta pitäisi nettiin tulla myynti-ilmoitus, johon vastaan välittömästi. Olisi se kiva päästä itsekin rakennushommiin, vaikka vierestä olenkin seurannut siskoni rakennusprojektia.-ja auttanut itsekin tietysti, harkkoja olen kannellut ja sunnuntainakin olin pressu-ja suodatinkangashommissa. Mutta vieläkin on kesken mietintä talopaketin valinnasta. Ensin täytyy katsoa millaisen tontin saisin, onko tasamaa- vai rinnetontti. Odottavan aika on pitkä tässäkin tapauksessa. Koko elämä pelkkää odottamista!! Ei auta, nyt  lukemaan Meyerin Aamunkoita, karmivan ihanaa vampyyritarinaa!

Tinka lainasi suihkun jälkeen roosan paitaa(en saanut käännettyä kuvaa!!)