Huomenna sitten taas se arki alkaa todenteolla! Uusi vuosi ja uudet kujeet.. Töissä ja koulussa pitäisi taas jaksaa. Onneksi kevät on edessä! (No nautitaan nyt ensin tästä lumesta...)

Julialla alkaa huomenna ratsastus, neiti vähän jännittää kun ei ole pariin vuoteen kuin käynyt ponin selässä ja nyt mennään jo isommilla hevosilla tai risteytysponeilla.

Tinka täyttää huomenna 3 vuotta! Kaikille sisaruksille hyvää syntymäpäivää!  Ja Taikalla alkaa huomenna Silkkitassussa pentukoulutus. Ensimmäistä kertaa mennään koulutukseen ja sisätiloihin muiden pentujen kanssa. Taikan veljet täältä Helsingistä olivat eilen jo kursseilla siellä, täytyy kuulostella kuinka on mennyt.

Tinka ja Taika tulevat upeasti juttuun keskenään. Ainoa hankaluus on, että Tinka tuntuu välillä taantuneen Taikan tasolle ja jonkinnäkinen valikoiva kuulo on valloillaan. Kaipa se on tavallista näin alkuun.

Aikamoinen tuholainen Taikasta on kehkeytynyt, pari päivää ihmettelin kun netti ei toiminut, kokeilin kaikkea mahdollista, eikä mitään tapahtunut. Sitten tutkin johdoista olisiko jokin lähtenyt irti ja kappas- neiti oli jyrsinyt sen poikki! Vaikka johto oli teipattu maton alle ilmastointiteipillä. Että silleen.

Taika ei myöskään tunnu pelkäävän mitään. Koirakavereihin tutustutaan tietenkin kunnioituksella, mutta ketään ei vielä ole tarvinnut aristella vaikka lenkkejä on tehty ilman isosiskoakin. Ja neiti on täysin vailla pelkoa kiipeillessään, varsinainen kissa. Loikkii joka paikkaan, kiipeilee ikkunalaudalla ja jopa rämisevän ja huteran alustan päällä(ostin Ikeasta tynnyrit koirien ruokia varten). Joten ongelmaa agilityn esteillä tuskin sillä tasolla tulee olemaan;). 

Naksulla ollaan harjoiteltu edelleen kaikenlaista. Neiti kellahtaa selälleen ja katsoo jo kunnolla silmiin, sekä koskettaa etusormenpäätä käskystä. Lisää opeteltavaa on tulossa... Ainoa hankaluus on kaksi koiraa, Tinka raukka joutuu keittiöön ja toisinpäin kun koulutetaan naksulla. Mutta Tinkakin on oppinut naksun merkityksen ja menee supernopeasti nykyän maahan.

Eipä muuta kuin mukavaa viikonalkua kaikille, kääk, enää kaksi viikkoa tietoon saanko oman tontin!! Jännää!

Tynnyrin päällä on mukavaa

Näin sitä mennään alas

Portaita pitkin;)

Ikkunalaudalla

Vaanitaan lintuja(hieno profiili;))

Sievä neiti, vähän jo väsyttää