Pari viikoa on taas mennyt kun olen viimeksi kirjoitellut. Kokeilin kirjoittamista viime viikolla, sain kuvia myöten kirjoituksen valmiiksi ja puf, kaikki hävisi enkä millään jaksanut aloittaa alusta.

Paljon on taas tapahtunut, Taika on kasvanut silmissä ja koulutuskin alkaa olla hyvällä mallilla. Taikan veli kävi meillä kyläilemässä, hirmuinen oli meno ja meininki ja Tinka oli aivan ihmeissään kahdesta hurrikaanista. Tinka yritti välillä jopa suojella pikkusiskoaan isommalta kaverilta. Kyllä olikin suuri kokoero nartun ja uroksen välillä! Ihan kuin olisivat eri rotua! Nyt onkin mukava tavata toinenkin veli kun tapaamme joulupäivien aikana päiväkävelyllä. Taika sai välillä kunnon hermareita veljelleen, irvisteli oikein kun toinen koitti haastaa takaa-ajoon. Välillä leikittiin kyllä sievästikin.

Viikko sitten kävin messarissa näyttelyssä ja ostamassa koirille joululahjoja. Mukaan lähti myös uusi naksutuskirja, jota olen ahminut uudella innolla. Kummatkin koirat ovat oppineet palkkaamisen sen kautta hienosti, Taikalla on loppunut kokonaan puntissa roikkuminenkin sen avulla. Lankakerääkin saa heitellä lattialla ilman että Taika heti hyökkää kimppuun kun on vahvistettu rauhaan jättämistä naksulla. Taika ja Tinka oppivat kummatkin menemään kantokoppaankin naksulla ja hirmuinen on vauhti kun yrittävät kummatkin kilpaa sinne. Tosin toisen koiran joutuu koulutuksen aikana siirtämään keittiöön, että toinen pystyy keskittymään. Mutta meinaan kyllä naksutella paljonkin jatkossa, vaikka joitain vanhojakin koulutusmuotoja jatkossakin tulen käyttämään.

Yöt meillä nukutaan taas hyvin! Ihanaa kun ei ipana vongu alakerrassa seuraani. Ratkaisu oli siinä, että jätimme neljännen ruoan pois ja myöhäistimme kolmatta ruokaa. Samalla suurensimme hieman kaikkia annoksia, eikä enää koira juokse kakalla öisin! Jippii mikä ero! Ja äiti jaksaa taas.

Iloisia pentu-uutisia myös! Ystäväni sai walesin pentuja Iida- koirallaan. Käykäähän katsomassa Iidan sivuja   iidavss.vuodatus.net. Yksi pennuista saa kotinsa melkein sukulaiseltani!;)

Tällä kertaa ei muuta ihmeellisempää, tonttihakemus on laitettu etiäpäin ja tieto tontista tulee tammikuun loppupuolella. Nyt ei kun joulurauhaa kaikille, paljon suklaata ja joulutorttuja, tammikuussa taas laihdutetaan;).

Sisko ja sen veli "taikan lempipaikassa"

Ralli pöydän alla

Kokoeroa löytyy!

ja irvitään