Jihuu, nyt on virallistettu eläinlääkärillä silmien terveys, eikä mitään sairauksia löytynyt. Samalla laitettiin nelosrokotus ja osallistuttiin verikokeella geenitutkimuksiin. Nyt kaikki tutut ja tuntemattomat mukaan geenitalkoisiin, koikkereista on Suomessa vasta parikymmentä näytettä joten lisää tarvitaan!

Neiti osasi kyllä käyttäytyä hienosti lääkärillä, kehuivat näytteenotossakin, että varmasti osaa synnytyksessäkin olla rauhallinen(joopa joo-kunhan vain omistajakin pysyy rauhallisena;)). Lääkärissä törmäsimme koiraan, jolla oli nenäpunkki, onneksi emme menneet lähemmin tutustumaan kaveriin. Vaikka lääkkeillä tuonkin saa onneksi hoidettua...Vaakakin näytti sopivasti pikkuisen alle 14 kiloa, neiti on hoikistunut kilon verran viime kesästä. Mutta kun korkeuskin on luokkaa epäviralliset 41 cm, on paino siihen nähden sopiva.

Sitten ulkoilimme vielä Sahaajankadun kentällä muiden koirakamujen kanssa ja vieläkin tuntuu vauhtia riittävän. Neiti loikkii olohuoneen matolla ja heittelee solmuluuta ympäri ämpäri, loikkasee perään ja kierii selällään luu tassujen välissä- voi tuota menoa. 

Nyt voi sitten vihdoin näyttää kunnolla vihreää valoa pentujen suhteen. Ihanaa ettei mitään yllätyksiä ole tullut vastaan. Ja ei kun juoksuja odottamaan! (kerrankin niitä odotellaan mielihyvin;)). Laskujeni mukaan tammi-helmikuun vaihteissa pitäisi juoksujen alkaa (tosin ovat vasta kolmannet juoksut, joten varma ei voi koskaan olla), joten toukokuun puolessa välissä voisi toivoa pienten tassujen töminää;).

2148557.jpg