Kesän myötä ulkotreenit ovat alkaneet ja Tinka on kehittynyt huomattavasti. Oma ohjauskin on parantunut, vaikka vielä saan tehdä paljon töitä kisajännityksen vähentämiseksi. Radanluku on jotenkin myös helpottunut huomattavasti, ja nyt muistan radankin kisoissa paremmin kun en enää panikoi niin pahasti.

Tinkan kanssa kävimme ottamassa ensistartin ykkösluokassa Purina-areenalla, mutta oman hätäilyn takia saimme kummastakin lähdöstä hyllyt. Mäntsälässä kävin epiksissä ja siellä menikin jo paremmin. Toiselta kierrokselta saimme toisen sijan ja pääsimme siis palkintopallille. Jipii.

Taikakin sai ensimmäisen möllilähtönsä siellä, tosin tiesin jo etukäteen, ettei se onnistuisi kunnolla. (hyvä lähteä kokeilemaan sillä mielentilalla ;)) . Taika astui lasiin pari kuukautta takaperin, mistä syystä se joutui lepäämään pidempään. Neiti nimittäin söi tikit jalastaan ja treenikielto olikin pari kuukautta. Hyvä aloittaa suoraan epiksistä. Taika huusi kun syötävä koko odotteluajan, koska halusi niin kovasti kentälle. Koko kierros oli pelkkää kiihdytystä ja jarrutusta ja vauhdilla tultiin puomiltakin alas, kun Taika ei yksinkertaisesti katsonut eteensä. Nyt sitten palasimme takaisin lähtöruutuun ja aloitimme treenaamisen uudelleen hitaammin.

VIime torstaina Porvoossa omalla seurallani oli kisat, joihin osallistuin Tinkan kanssa. Ensimmäinen rata meni jännittäessä, tuli kuitenkin tulos 5 yhdellä riman tiputuksella ja neljäs sija. Toinen rata menikin paljon paremmin ja saimme ensimmäisen merkinnän kisakirjaamme, nollatulos ja kakkoseksi. Kyllä teki hyvää :).

Taikalla oli eilen treenit pitkästä aikaa ja yllättävän hyvin menikin. Neiti oli rauhoittunut kunnolla enkä itsekään häslännyt yhtään. Kepit sujuivat hienosti ja Taika haki jo itse lähdön hyvin. Putki siirtyi miltei metrin neidin vauhdin takia, huh mitä menoa. Takaakierrossa ei ollut mitään vikaa, vaikka oma ohjaus välistävedossa ei ollutkaan parhain mahdollinen.

Tänään suunta on jälleen kohti Vantaan Purina-areenaa ja Tinkan kisoja. Pidetään peukkuja että saisimme lisää tuloksia :).

Tinka ilta-auringossa