eli Tinkan ekat kisat kolmosissa.

Jännitys omissa kisoissa on kyllä aina suurempi kuin tavallisesti. Juoksujen jälkeen Tinka on taas valeraskaana ja täytyy sanoa että meno näyttikin vähän siltä. Nestettä on kertynyt ja hitautta jaloissa, varmaan omistajallakin;).

Ensimmäinen rata alkoi hyvin, mutta kesken kaiken alkoi jännittäminen. Radassa oli paljon tiukkoja käännöksiä, ja pää tuntui pumpulilta. Hirmuisia pelastuksia minulta ohjauksessa ja Tinka suoritti keinun toooodellllaaa hiiitaaasti, laskin videolta jälkeenpäin että siinä meni n 4 sekuntia. Ei siis mikään ihme että yliaikanolla yli viidellä sekunnilla. Nollatulos hieman lämmitti kuitenkin. Kahdestoista sija.

Toinen rata meni jo paremmin, vaikka sekin oli haastava. Keinulla samaa hitailua, tälläkertaa kuitenkin yliaikanolla kahdella sekunnilla. Vähän paremmin. Ja taisi olla kahdeksas sija.

Kolmas, hyppyrata vaikutti kamalalta. Nyt mentiin medit ennen minejä, joten itse en ehtinyt katsoa muiden suorituksia. Radalle lähdössä tuntui, etten edes muista rataa, niin vaikea ja pyörityksiä täynnä se oli. Mentiin varman päälle valsseilla miltei kokonaan. Vauhti tuntui todella hitaalta, pyörityksiä oli paljon. Mutta muistin kuin muistinkin radan ja vain kepeiltä tuli viitonen, lähdin sivuttaissuunnassa liian aikaisin kepeiltä. Harmitus. Mutta hyvä rata silti, taisi olla seitsemäs sija.

Nyt ollaankin keskitytty treenaamiseen. Taika kävi lonkkakuvissa, kisat saa aloittaa vasta tammikuussa siis. Keväälle suunnitellaan pentuetta Taikalle. Urosehdokasta menen katsomaan välipäivinä.

 Tinkalla tulossa jälleen tammikuussa kisoja. Niinun ja Pukkilan Jannen treeneissä ollaan hiottu menoa, päästiin Tinkan kanssa Porskin "sm-ryhmään", joten Nina Frantsi tulee vetämään helmikuussa reenejä ja Janne silloin tällöin myös. Kyllä näistä ylimääräisistä opeista koitetaan ottaa kaikki irti. Harmi vain, ettei aikaa tunnu olevan liiemmin yksin reenaamiseen. Hallilta pitäisi varata aika omaan reenaukseen edes pari kertaa kuussa, jotta oppi menisi perille. Ja lisäksi omalla pihalla treenata eri hyppykulmia tiukemmiksi.

Tinkan steriloin todennäköisesti keväällä. Tuntuu, että valeraskaudet ovat niin rajuja, ettei reeneissä ole tuolloin ollenkaan nopeutta. Ja kun pennutus sen kohdalta on jätetty unholaan suvun terveystietojen takia, on koiran terveyden takia muutenkin parempi leikata se. Harmi, Tinkasta olisi tullut mitä mainioin äiti. Toivottavasti se pääsee nauttimaan "tätinä" olemisesta, jos Taika saa pentuja keväällä.

Nyt ei kun nokka kohti uusia kisoja. Hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2012!