Paljon onnea Tinkalle, joka täytti tänään kaksi vuotta! Onnittelut myös kaikille Tinkan sisaruksille ja äidille!

Aamu alkoi sillä, että lauloimme Tinkalle (hullua, mutta tytöt vaativat;)) ja Tinka sai aamupalaksi nakkikakun. Toivottavasti ei mene maha sekaisin, kun joukossa oli myös lauantaimakkaraa, johon neiti ei ole oikein tottunut. Sitten Tinka sai repiä auki sanomalehteen käärityt lahjat, luun, vinkuköysifrisbeen ja army-kuvioisen köysilelun, jossa on kaksi pehmopalloa kummassakin päässä.
Lahjat olivat ilmeisen mieluisat, sillä varsinkin armylelua heiteltiin ja pureskeltiin välillä selällään kierien lelu tassujen välissä.
Sitten päästiinkin ulos nauttimaan paikallisesta talvisäästä, on se niin ihanaa tammikuussa liukastella vesilätäköissä ja kurassa! Yäk, onneksi kurahaalarit on keksitty koirillekin. Säästytään monelta suihkulta. Tinka muuten tykkää suihkusta, mutta minä en tykkää kantaa kuraista koiraa toiseen kerrokseen sylissäni, takin saisi muuten pestä joka kerta myös.

Samalla tässä voin onnitella Jonnaa, Tikeä ja Kiiaa perheenlisäyksen johdosta! Onnea myös pikkuprinssille sinne Haukiputaan suunnille!

Ja perheenlisäystä on saanut myös Reeta(onko se muuten yhdellä t:llä?!?), tervetuloa koiranomistajien joukkoon, toivottavasti pian nähdään pieni Hemmi-koiruus!