Huh huh mikä päivä! Tänään ajoimme Espoon Luukkiin koikkerikavereita tapaamaan, vilinää ja vilskettä oli tavanomaiseen tapaan. Olikohan jopa kolmisenkymmentä koiruliinia paikalla omistajineen. Ulkona oli mukava pieni pakkanen ja aurinkokin paistoi pitkästä aikaa.Tavattiin kasvattaja Sirpa ja monta vanhaa kaveria, uusia pentujakin oli paikalla jonkin verran. Kyllä on rotutietoista porukkaa, heti kun jonkin muun rotuinen koira erehtyi tarhalle alkoi hirmuinen metakka(siis koirien kesken;)).

Leikkien jälkeen pakkasimme koirat autoihin ja painuimme kahvilan puolelle juttelemaan koiruus-juttuja, ja tietenkin juomaan kaakaota ja syömään munkkirinkilöitä. Kyllä oli taas mukava kuulla muiden koikkeriomistajien koirista ja kertoa tietenkin muille omista jutuista. Toivottavasti helmikuussa järkätään taas agility-uintireissu Hyvinkään Aptukseen- paitsi että meiltä voi jäädä se väliin juoksujen tai pentujen odottelun takia. Katsellaan nyt kuinka juoksut ovat ajallaan.

Kahvittelun jälkeen menimme vielä metsään peuhaamaan Dajon, Gockon ja uuden tuttavuuden Gockon veljen kanssa. Neiti sai taas aikamoista pyöritystä pojilta, Gocko ainakin oli koko ajan pusuttelemassa. Dajo sen sijaan keskittyi enemmän meikäläisen hurmaamiseen, taitaa tietää laumajärjestyksen meidän perheessä;).

Kotimatkalla kävimme vielä vähän kyläilemässä, joten nyt kaikki ovat tainneet saada raittiin ilman myrkytyksen ja kun lisäksi mahat ovat täynnä jouluherkkuja, taitaa olla sen sohvan vuoro(taas;)). Nyt sitten vain uuden vuoden herkuttelua odottamaan;).