Yök mitkä kelit! Imuri huutaa joka toinen päivä kun koirat tuovat kuraa ja hiekkaa sisälle. Joka kerta pyyhitään koirien jalat, mutta suihkuun asti en koiria jaksa kantaa joka päivä. Aarg! Juuri pesin kaikki sohvanpäälliset ja vaikka fleecepeitot on istuinosien suojina, ovat päälliset ja fleecet taas likaiset. No sen siitä saa kun valitsee valkoiset sohvat! Nyt niiiiin odotan, että pääsisin jo omaan talooni ja saisin suoraan koirat ulko-ovelta suihkuun. Mutta sitä ennen on vielä kestämistä!

Eilen Taikalla oli taas tokoreenit. Harjoiteltiin luoksetuloa, seuraamista ja sitä, että koira istuu vierellä ja antaa vieraan ihmisen koskea itseensä. Taika istui hienosti koko ajan ja tuijotti minua silmiin koko ajan! Uskomatonta, miten sen käytös muuttuu kun se pääsee kentälle. Ihan kuin eri koira! Perjantaina alkavat agilitytunnit, saapa nähdä kuinka siellä käy, kun Taikan velikin on ryhmässä mukana.

Tinkan kanssa ollaan tehty lenkkiä kaksisteenkin, kyllä neiti on nauttinut. Ja viikon kuluttua Tinkankin reenit alkavat, saapa nähdä kuinka jaksan kaiken rakentamisen yhteydessä! Todennäköisesti joudun jättämään yhdet reenit pois.

Taikan kanssa tehtiin lenkkiä valjaissa niin, että Roosa fillaroi edellä ja minä sauvakävelin Taikan kanssa perässä. Kyllä oli mukavaa, paitsi kun Roosa ajoi liian kauas, Taika hätääntyi, että "apua, lauma hajoaa, äkkiä eteenpäin". Mutta muuten oli mukavaa saada vähän liikuntaa lisää koiralenkillä. Ei muuta kuin ulkoilemaan kevätauringossa!