Eilen kävimme taas kasvattajalla kyläilemässä. Kyllä olivat pienet jo kasvaneet paljon ja vilinää ja vilskettä riitti. Nyt pentujen luonteet tulivat jo hieman paremmin esiin, eikä meidän Taikamme todellakaan ole mikään pieni ja hiljainen vaan aikamoinen riiviö;). Pennut riehasivat meidän kanssamme ja toistensa kanssa ja välillä piti torkahtaa, että taas jaksoivat.

Meillä siirrettiin pennunhakupäivää! Käymme hakemassa pienen jo viikon kuluttua maanantaina 23.11, sopivasti syntymäpäiväkseni. Olen sitten kotosalla etätöitä tekemässä, niin että näemme kuinka Taika ja Tinka tulevat toimeen keskenään. Onneksi tyttöjen koulupäivät ovat lyhyitä ja joululomakin lähestyy.

Tänään koko huusholli on siivottu ja Tinkan narulelut sun muut pesunkestävät on laitettu pesukoneeseen. Julia jaksoi pestä muovilelut käsin, jotta kaikki on suht siistiä pennun tullessa kotiin(eipä ole kauaa;)). Vielä pitäisi vaihtaa matot alakerrassa huonompiin, niin ei tarvitse pelätä uusien valkoisten mattojen sotkeentuvan. Tinka on saanut ekstrahuomiota, kun Julian kaksi koulukaveria oli meillä yökylässä. Nyt ei tarvitse enää kauaa odotella pienen tuloa!

Roosa ja pennut

Taika 6vk ja Roosa

 Julia ja Taika