Kylläpä sivusto oli muuttunut kun sinne vihdoin pääsi, osaakohan täällä enää toimiakaan?!?

Tinkan kanssa mitään erityistä ei ole tapahtunut, lauantaina oli agility-reenit, joissa saimme ison kentän käyttöön Alman poissaollessa. Melkein puolentoista tunnin treenit ja neiti oli illalla aikasta poikki (siis kumpikohan meistä;)). Mutta tosi hyvin meni Tinkalla, tosin minä itse sain uutta harjoiteltavaa. Alkuun jalat ja kädet meinasivat mennä solmuun uudentyyppisessä täyskäännöksessä ja Tinkakin liirasi matolla kyljelleen kun jalat eivät riittäneenSilmänisku(uusi hymiö!) . Mutta toinen kerta meni jo paremmin. Tinka tykästyi puomiin niin, että oli koko ajan sinne kiipeämässä ja kepitkin menivät vauhdilla oikeaoppisesti tällä kertaa.
Aassa oli hieman liikaa vauhtia ekalla kerralla ja stoppaaminen meinasi jäädä väliin, sitä täytyy harjoitella useammin. Mutta heti kun jarruttelee ajoissa niin Tinka muistaa pysähtyä takajalat kontaktilla. Puomilla tätä ongelmaa ei ole vaan pysähdys on automaattinen, sitä ilmeisesti ollaan hinkattu enemmän.
Ainoa outous on Tinkalle se, miksi muut haukkuvat koko ajan vuoroaan odottaessa. Tinka kun istuu ja tapittaa minua, muttei inahdakaan. Vähän se joskus häiritsee Tinkan keskittymistä.

Juoksuja odotellaan edelleen, onneksi eivät ihan vielä ole alkaneet, saisi mennä helmikuulle.
Mutta neiti merkkailee jo neljä-viisi kertaa lenkin aikana ja vanhempieni Jeppe-bordercolliekin on alkanut jo vähän Tinkasta kiinnostumaan. Ja Tinka on selvästi jo vähän omissa maailmoissaan lenkillä, korvat jäävät kotiin kun hajuja on niin paljon.

Ensi viikonloppuna ei olekaan reenejä, mutta 18 pnä on sitten Purina-areenalla agilitykisat joihin menen auttamaan järkkäilyissä. Sinne vain kaikki mukaan kisaamaan tai katsomaan, HSKH:n sivuilta voi katsoa tarkemmat tiedot!