Eilen illalla käytiin hakemassa pieni riiviö kotiin. Ensin kaikki kolme jäljellä olevaa pentua sai väsyttää itseään pihaleikeillä ja sen tähden kotimatka menikin hyvin. Neiti nukkui kopassa Julian sylissä melkein koko matkan ja heräsikin vasta kun pysähdyimme huoltoasemalla. Huoltoaseman setä katseli ikkunan läpi Taikaa ja ihmetteli onko se se lampaita ajava koira ja että voi kun se on pieni!

Kotipihalla Taika ja Tinka saivat tutustua rauhassa, Tinka olisi heti halunnut leikkiä pienen kanssa, mutta Taika ei ollut siihen ihan vielä valmis. Yllättävän hyvin Tinka on pieneen suhtautunut, välillä yrittää lekkiä, mutta muuten ei komenna eikä häiriinny. Enää Taika ei jännitä yhtään Tinkaa, vaan juoksee tramppa tramppa Tinkan perässä.

Yö meni todella hyvin. Taika nukahti puoli kymmenen aikaan ja nukkui rauhassa puoli seitsemään aamulla. Välillä pää nousi kun Tinka kävi juomassa, mutta sitten jatkettiin unia. Ulkona on käyty pissalla ja kakalla, eikä papereille olla tehty kuin kahdet pissat. Lattialle neiti ei ole tehnyt vahinkoja ollenkaan. Saa nähdä kuinka käy kun päivä ollaan yksin kotona. Jännää, ettei Taika yhtään ikävöi ollessamme yläkerrassa, menee vain tyynesti nukkumaan tai luuta syömään. Ja yhtään ei ole itkua ja ikävää tullut, hienoa.

Tänään oltiin jo pienellä lenkillä metsässä, Tinka ja tytöt olivat mukana. Matka meni mukavasti, vaikka välillä neitiä saikin kantaa sylissä. Kaulapantakin oli jo kaulassa ja sitä rapsuteltiin vähän väliä, mutta onneksi ympärillä oli muutakin ihmeteltävää.

 Nyt mennään kotiin!

Kuljetuslaatikossa

Olohuneen pöydän välikössä on jännää

Riiviö

Riehaa mun kanssa-sanoo Tinka

Miksei se leiki? ihmettelee Tinka