Treeneissä on käyty ahkeraan ja sain ostettua pihalle muutaman hypynkin kotiharjoittelua varten. Muutama viikko sitten käytiin Hau-openissa Tinkan kanssa taas kisaamassa, ja yhden radan kisoissa nollatulos ja palkintopallille. Jihuu. Tinkan kisakaveri Johnnykin sai ekan nollansa, joten hienoa koikkekrit;).

Tinka on aloittanut jälleen ärsyttävän tavan reeneissä. Välillä jos on tylsä hetki (kuuntelen palautetta) tinka päättää "nähdä jotain" kauempana ja ottaa kunnon ritolat. Neiti juoksee valtavat kierrokset viereisellä pellolla tai parkkipaikalla ja aina saan sydän kylmänä pelätä juokseeko se auton alle. Kun jotenkin saisi tuon pois. Tosin se voi johtua myös tulevista juoksuista, niiden kun pitäisi kohta alkaa.

Huomenna lähdetään Kotkaan kisoihin. Ag- ja hyppyrata ovat edessä. Toivotaan, että tulosta tulisi, vaikkei kiirettä kakkosluokkaan olekaan.

Taikan kanssa eiliset treenit sujuivat myös hyvin. Neiti on oikea putki-imuri;). Myös välistävedot onnistuvat hyvin ja ihanaa kun niissä ei tarvitse itse paljoa liikkua, pieni olkapään kääntö riittää. Hyvä kisakoira Taikastakin tulee, tosin lähdössä varastaa joka kerta niin, että siitä joutuu vielä pitämään kiinni. Ärsyttävää..