Taikalla oli viikonloppuna taasen agilityharkat, uutena teimme valssia, takaa leikkausta, puomia,   takaa kiertoa, muuria, putkea ja hyppyä eri tavoin. Mitähän muuta?

Eilinen meni hieman heikossa hapessa, kun ensin vedin treenit omille junnuille ja olo oli ollut omituinen koko päivän. Ei ihme, sillä treeneistä päästyäni nousi kova kuume ja yöllä oli niin paha olo, että oksensinkin. Nyt ei auta kuin levätä kunnolla.

Viime viikolla koin yhden elämäni kamalimmista aamuista. löysin reidestäni punkin! Edellisenä iltana olimme olleet ystäväni Essin ja tämän koiran Presson , sekä omien koirieni kanssa metsälenkillä keskellä metsiä ja kallioita. Sieltä oli tämä ällötys päässyt jotenkin vaatteisiini tai koirien kautta kulkeutunut sohvalle ja minuun. Yäääk!. Punkki lähti onneksi hyvin irti  kokonaisena ja se oli ollut siinä aika vähän aikaa, koska ei ollut kasvanut kokoa vielä yhtään. Tilasin ajan lääkärille ja sain kahden viikon antibiootit, sekä lisäksi punkkirokotuksen, joka täytyy vielä uusia kaksi kertaa. Lisäksi vasta-aineet tutkitaan kuukauden kuluttua. Hoh hoijaa mikä show yhdestä ötökästä, mutta muutakaan ei voi.

Tinkan reenit eivät olevieläkään alkaneet, sillä joka torstai on tullut jotain kiireellisempää lasten menoja eteen. Tälläkin viikolla tytöillä on VPK:n metsäretki, jossa harjoitellaan metsässä "eksymistä". Ja minä "joudun" menemään mukaan. Kivaa muuten, mutta punkkikarkoite ostetaan varmasti ennen sitä!

Ja taas jäävät treenit väliin. Viikonloppuna taidan kuitenkin lähteä koirien kanssa reenaamaan omalla ajalla. On oikein huono omatunto kun Tinka ei ole päässyt radalle ja Taika on kaksissa treeneissä. Joku näistä on kuitenkin kesäksi jätettävä pois, aika ei riitä millään.

Tokossa harjoittelimme noutoa. Taika yrittää pureksia kapulaa, mutta eiköhän sekin saada kuntoon lisätreenillä. Taikalla on hirmuinen draivi päällä kentällä, tehdään sitten tokoa tai agilitya. Sen huomaa hyvin, kun neiti laitetaan tolppaan kiinni, huuto ja tempominen on kamalaa. Eikä Taika huuda minuun perääni, vaan enemmänkin kaiken kivan perään. Jos vieressä joku tekee innolla putkea, pitäisi se saada suoritettua itsekin.

Nyt pakko mennä lepäilemään, kuume on taas nousussa. pahus!