Plaah mikä yö ja aamu. Toissapäivänä sain sikainfluenssarokotuksen (joo, kuulun riskiryhmään-astma. Ai miten voi olla lemmikkejä silti, no kun ei tule koirista allergiaa enää, lääkärikin sanoi vaan että siedätyshoitoa, nykyään voin jo ratsastaa ja olla samassa tilassa kissankin kanssa, joten se siitä).

No mutta kuitenkin, eilen illalla nousi kuume, yleensä en kipeänä edes kuumeile ja siksi onkin pönttö ollut ihan sekaisin. Töitten jälkeen eilen nukahdin sohvalle( ei, en yleensä nuku päiväunia) ja silti aamukin meni pitkäksi levottoman yön jälkeen. Herättiin kahdesalta kun tyttöjen koulu alkoi 15 yli(hyvä äiti!). No ei muuta kun pikana tytöt vaatteisiin, koira ulos ja muroja naamaan, oltiin 20 yli koululla-hienoa tytöt! Itse olin kuitenkin niin puhki, että oli pakko soittaa töihin ja delekoida tapaamisia muille. Pää takaisin tyynyyn ja seuraavan kerran nousinkin sängystä puoli kahdelta iltapäivällä! Kuinka kuume voi tehdä ihmisestä näin väsyneen?!? Käsi on aikasta kipeä rokotuskohdan läheisyydestä, mutta ei enää tulikuuma niin kuin eilen. Silti jos päivän sairastelulla välttää koko taudin, niin suosittelen kaikille. Kunhan nuo lapsetkin kohta saisivat rokotuksen!

Eilen mietittiin kovasti tulevan perheenjäsenen nimeä. Julia halusi jotain sellaista kuin hani tai muru. Itse olen sitä mieltä, ettei koiralla voi olla NIIN lälly nimi. Aluksi koitimme johtaa nimeä oikean kennelnimen mukaan(ei, en voi paljastaa sitä vielä) mutta siitä ei tullut mitään. Kaverit on valjastettu avuksi myös, mutta silti nimi on vaikea päättää. Viimeistään tehdään päätös vasta kun pentu on kotona. Cara taitaa nyt olla ykkösenä, Tinka ja Cara, sopivat ihan ok yhteen. Nimeä yritetään johtaa myös pään sydämestä, mutta vielä sopivaa ei ole tullut eteen. Ehdotuksia?

Nyt en jaksa naputella konetta enää, aika siirtyä sohvalle lukemaan Tuire Kaimion Pennun kasvatus-kirjaa. Suosittelen kaikille, siitä löytyy paljon asiaa(toki osa jutuista ei meidän perheeseen sovellu, mutta maalaisjärjellä ihmiset!)

Tässä vielä yleisön pyynnöstä lisää kuvia pikkuisesta

"tämän mä haluan"

"voi, se antaa pusuja"

Riiviö!

Muutama on nukahtanut kesken leikin

Profiili (huomaa mitkä kynnet;))