Hiio hoi!

Taas eletään jänniä aikoja, Tinkalla alkoivat juoksut viime viikolla ja lauantaina lähdetään vierailulle Dajon luokse. Nyt kaikki varpaat ja peukut pystyyn, että kaikki onnistuisi tällä kertaa. Paha vain, että ensi viikolla on taas muutto takaisin omaan kotiin, puuh, vihdoin on remontti kotona ohi. Mutta toivotaan, että kaikki menee hyvin ja ajattelinkin laittaa Tinkan muuttopäiviksi Jaanalle ja Lillille hoitoon(okay, Jaana ehdotti sitä;))

Reenaukset ovat nyt hetken aikaa sitten paussilla, tosin Tinkaa ei edes kiinnosta mikään muu kuin nuuskuttelu ja nukkuminen. Miten hormoonit voivatkaan tehdä koirasta täysin erilaisen! Hyvä jos häntä heilahtaa kotiin tullessani, kun neiti köllöttää tyytyväisenä sängyssäni peittojen ja tyynyjen keskellä.

Tänään tuli HSKH:sta viestiä agilityohjaajan kurssistakin. Lokakuussa olisi ensimmäinen koulutusviikonloppu ja marraskuussa toinen. Jee, sitten minusta tulee virallisesti kouluttaja- toivottavasti siis- kääk...

Omat koulutettavani (alkeisjunnujatkoryhmä) Ojangossa ovat kehittyneet huimasti viime keväästä. Kepitkin mennään jo melkein vauhdilla ees taas ja ohjaaminenkin on jo paljon sujuvempaa. Terkkuja tytöille;)! Kohta alkavat hallitreenit ja ryhmän koko pienenee huomattavasti. Toivottavasti sitten päästään keskittymään kaikkiin koirakkoihin vielä paremmin.

Ei muuta kun hyvää viikonloppua taas kaikille, nelisen viikon kuluttua sitten nähdään onko mitään saatu aikaan viikonloppuvierailun aikana. Tosin soitin jo Sirpa-kasvattajalle ja sanoin, että jos nyt ei tärppää niin varaamme häneltä seuraavaksi narttupennun, koska meillä jo kaivataan pienten tassujen töminää(ja pissalätäköitä lattialla;))