Ja taas ovat päivitykset harmittavasti jääneet tekemättä, pahoittelen kesäkiirettä.

Aurinko paistaa ihanasti ja kohta lähdetään rannalle.

Perjantaina oltiin pikkuveljeni rakennustyömaalla Porvoossa ja Tinka sai juosta koko päivän vapaana pitkässä ruohossa hevoset aidan takana. Välillä piti vilvoitella puutarharuiskun alla, siitä neiti ei oikeen tykännyt. Oltiin myös yötä Porvoossa ja Tinka nukkui kiltisti, vaikka jätimme sen vieraaseen paikkaan yksin vähäksi aikaa.  Veljen vauvan Hugon(kummipoikani!) varpaita oli kiva nuolla Tinkan mielestä.

Eilen oli myös agilitytreenit, jotka menivätkin hyvin. Olen kehittynyt lajjissa mielestäni paljon nyt kun olen opiskellut kirjoista ohjaamista ja ratasuunnittelua. Paljon uutta sellaista asiaa löytyy kirjoista, mitä ei tulisi kentällä heti mieleenkään. Nyt on mukavaa aloittaa maanantaina alkeisryhmän opetus yksin, kun tietää edes vähän mitä tehdä;). Alkeiskurssilaiset ovat ihanan innokkaita oppimaan ja heidän kanssaan oppii itsekin jatkuvasti uutta.

Tinkalla alkaa jo olla hieman merkkejä seuraavasta juoksusta. Neiti merkkaa jo ahkerasti, vaikkakin se normaalisti tekee juoksuja pari kuukautta etukäteen. Voi kun toivoisin astutuksen onnistuvan tällä kertaa. Muuten ei auta kun soittaa kasvattajalle, josko sieltä olisi pentuja saatavilla. kennelnimenkin pitäisi olla silloin jo valmiina, sillä ilmoitus anomuksesta oli jo muutama kuukausi sitten Koiramme-lehdessä.

Eipä muuta kun ihania auringonpaisteisia hetkiä näin lomaa odotellessa!