Pitkästä aikaa pääsen taas kirjoittelemaan, kova kiirus on ollut tontti- ja työasioissa. Onneksi kerkesin välillä Rukan maisemiin vähän lomailemaankin.

Tinka ja Taika olivat luottoystävän hoivissa koko viime viikon kun Jaana, Lilli ja Bugi-koira asustelivat meillä lomamme ajan. Kiitos vielä kerran!  Kyllä oli koirissa pitelemistä kun palasimme lomalta!

Eilen Taikalla alkoi pentutoko Ojangossa ja ensi viikolla alkaa myös agility. Olin ylpeä neidistä, kun ensi kertaa Taika seurasikin minua katsekontaktilla pitkänkin matkan. Vaikka kesken Taikalla tulikin ikävä tyttöjä, jotka höhelsivät autossa ja autosta ulos. Taika olisi halunnut pitää koko lauman koossa, mutta onneksi jaksoi keskittyä loppuun asti. Harjoittelimme kontaktia ja eri tapoja leikkiä reeneissä, minkä Taika osaa hyvin. Sitä on todella helppoa motivoida, ainoa vaikeus on, jos jossain joku kehuu koiraa todella innostavalla äänellä ja varsinkin juoksee kovaa eteenpäin, haluaisi Taika syöksyä mukaan. Onneksi Taika kuitenkin yleensä kuuntelee kun teen itse samaa. Mutta kun nopea liike on niin kivaa paimennettavaa!;)

Tinkalla on selvästi vähän valeraskautta juoksujen jälkeen. Mieli on ollut  maissa ja ruoka maistuisi koko ajan. Nyt täytyy vain lisätä liikuntaa ja muita virikkeitä, ei auta. Taikan kanssa Tinka ei suostu leikkimään ollenkaan. Koko ajan haluaisi vain nukkua.

Saapa nähdä, kuinka koirat sopeutuvat Porvoon kerrostaloon, jonne muutamme toukokuun loppuun mennessä. Ja kamalaa joutua kaksioon lasten ja tavaroiden kanssa. No, ehkä me kestämme sen kesän ajan;). Onneksi on parempaa tiedossa.

Nyt ei muuta uin kevätaurinkoa odottelemaan!