Heipat taas!

Enpä olekaan pitkään  aikaan kerennyt kirjoittelemaan. Tosin mieli onkin ollut hipposen maassa, koska Tinkan astutusajankohta meni pieleen, eikä meillä ole vieläkään pentuja tulossa. Toivottavasti kuitenkin jostain löytyisi meille kauan kaivattua perheenlisäystä pienen pennun muodossa. Tytöt jo kovasti odottavat, mutta siitä lisää myöhemmin.

Tinkan kanssa on reenattu kovasti agilityä, kaiken maaliman jaakotukset ja pakkovalssaukset tuntuvat kuitenkin meikäläisestä vielä aikasta vaikeilta, mutta eiköhän sitä emäntäkin opi. Tänä aamuna harjoiteltiin Ojangossa uusia ohjauksia ja into kisailemaan on kova. Uudet koulutusohjaajanikin tekevät joka treeneistä varsin haasteelliset, mutta mikäs tässä on harjoitellessa. Juoksutreeniäkin on alettu ottaa Tinkan kanssa jo ihan tosissaan, se alkaa näkyä jo meikäläisenkin vyötäröllä;).

Viime viikonloppu olikin kiireinen, Porvoossa tuli pyrähdettyä vähän nenää näyttämässä ravintoloiden puolella, tanssijalka vipatti pitkästä aikaa ja kunnolla. Pääsin ihailemaan moottoripyöriä(kiitoooos! ;)) ja voi iiiik kun taas odotan kevättä ja moottorin hyrinää. Kohta voisi olla aika ostaa omakin alle, mutta täytyy nyt ihmetellä miten kaikkeen riittää aikaa(ja rahaa). Kesä kun menee osin golffinkin parissa nykyään ja jos rakennusprojektia pukkaa päälle niin voi olla että kesällä täytyy tyytyä kyydissä istumiseen(taas:().  Jos nyt kuitenkin ensin keskittyisi lasketteluun ja lautailuun, lumia odotellessa.. Eilen kävin katsomassa tämän vuoden trendit ski-messuilla ja rinteeseen olisi kova hinku. Julialle sain ostettua lumilautailukengätkin hyvään hintaan. Itse vaan tekisi mieli uutta lautaa, katsotaan nyt mitä joulupukki tuo;).

Sunnuntaina oltiin Hyvinkäällä erkkarissa (vähän väsyneenä, kiitos Porvoon rientojen;)) ja siellä mainetta ja kunniaa niittivät taas Black Amiikoksen koirat -hienoa työtä Sirpa-kasvattajalta ja koirilta sekä omistajilta. Kuvia otin paljon ja niitä koitan vielä lisäillä kun ehdin.

Koulutusohjaaja- kurssi alkoi myös ja kovasti täytyisi lukea tenttiin joka on marraskuun lopulla. Sitten saankin vihdoin koulutusohjaajakortin, jee! Kyllä onkin kursseilla tullut paljon uutta asiaa meikäläiselle, mutta into senkun kasvaa!

Nyt tyttöjen kanssa Pyhäinpäivää viettämään, alla tunnelmia täältä!

 Julia

 

Emmi ja Roosa

Koirahoitajat Lilli ja Julia

 

Kesämuistoja landelta, Tinka on juuri käynyt uimassa, takana Kotkan satama siintää kaukaisuudessa