Nyt on jouluaatto ja lahjahulinat takana- kyllä on muuten hulinaa kun ihmisiä on talossa reippaasti yli kymmenen joista osa lapsia ja koiriakin neljä kappaletta ja kaikki (siis lapset ja koirat;)) kilpailevat paketeista.Tinka haukkui hienosti pukin pataluhaksi, mutta kävi heti sen jälkeen tarjoamassa tälle tassuaan ja pyytämässä rapsutusta ja lahjoja, taisi tietää että siltä hepulta saisi tuliaisia Korvatunturilta. Pukilta Tinka sai luita ja vinkuleluja, pallolla neiti on leikkinyt koko aamupäivän tänään.

Hienoa, sivuilla on kävijöitä ollut kohta jo parisensataa, kiitos kivoista kommenteista. Laittakaahan viestiä jotta tiedän keitä sivuja kurkkii. 

Kohta on sitten uusi vuosi, saapa nähdä miten Tinka suhtautuu raketteihin ja paukkeeseen. Viime vuonna paukut eivät häirinneet, kun emme olleet Helsingissä uutta vuotta viettämässä. Onneksi aseen pamahduksiin on jo totuttu, joten tuskin ongelmia tulee nytkään. Dora-dalmiskin aikoinaan olisi vain halunnut ottaa raketteja kiinni, kun olivat niin kiinnostavan näköisiä.

Tällä kertaa ei muuta kuin oikein rauhallista joulua kaikille sivun lukijoille! Nyt lenkille ja koiratarhalle kavereita moikkailemaan, jos vaikka jouluherkut sulaisivat vähän siinä sivussa;). Ja sitten Nintendon kimppuun, kun lapset pakottavat- äiti on siinä niin hyvä;).

2176557.jpg

Tontut ja valopää;)